Eten & Drinken

Gezellig, lekker & gezond

Een smaakvolle maaltijd, een goed drankje, een sfeervolle ruimte en vriendelijke service.
Alle ingrediënten voor de perfecte beleving vindt u bij Café in den BerkeBrom!

Eten

In onze keuken worden heerlijke ambachtelijke gerechten bereid. Op ons menu staan gerechten voor de grote en de wat kleinere eter. Wij serveren vis, vlees en vegetarische lekkernijen. Voor ieder wat wils dus!

“Een echte aanrader”
Uit onze vleesgerechten raden wij onze biefstuk, lamsrack en tournedos aan. U zult aangenaam verrast worden door onze kok. Voor de grote eters onder u serveren wij de rib-steak van meer dan 400 gram! Durft u het aan?

“Uw wensen staan centraal”
Wij verzorgen voor u graag de perfecte avond. Heeft u speciale eetwensen, laat het ons weten! Wij maken uw diner graag persoonlijk. Uw wensen zijn bij ons op bestelling altijd welkom. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Tapas- of Bourgondische avond.

Schuif aan in een warme sfeer!

Drinken

Bij Café in den BerkeBrom kan iedereen terecht voor een lekker drankje. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende warme en koude dranken, zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

“Heerlijk helder Heineken”
Wij garanderen een koud glas, heerlijk helder Heineken met de perfecte schuimlaag van de tap! Uiteraard serveren wij ook diverse bieren uit de fles.

“Wijn voor u geselecteerd”
Onze wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd. Bent u eerder een liefhebber van Port? Dan schenken wij deze graag voor u in!

Ook prosecco staat bij ons altijd koud, voor diegene die de avond echt een speciale wending willen geven.

“Iets sterkers?”
Wij schenken diverse sterke dranken zoals Rum, Vodka en Gin. Bent u meer een liefhebber van Whisky? Wij hebben een ruime keuze uit verschillende soorten!

Reserveren

Heerlijk uit eten in een ontspannen sfeer? Maak dan nu een reservering en neem contact met ons op per telefoon of e-mail. Heeft u speciale wensen? Geef deze dan door en wij zorgen ervoor dat u niets tekort zult komen!